Logo van White Birch Technologies

BitDefender Cloud Beveiliging

Bij W.B. Technologie zorgen wij het beste voor het beste. Daarom zijn wij sinds begin 2021 gepartnered bij BitDefender Nederland om bedrijven en particulier de beste beveiligings oplossingen te verlenen!

Beveiliging op afstand

Met behulp de dashboards en ondersteunende systemen van BitDefender is het mogelijk om consumenten en bedrijven op afstand te beveiligen.

Hierdoor is het zelfs mogelijk voor bedrijven om hun ICT-beveiliging uit te besteden aan W.B. Technologie voor een lage maandelijks prijs per systeem.

Hierdoor hoeven bedrijven geen onnodige dure abonnementen aan te schaffen voor hun systemen. Met BitDefender Cloud betaalt u alleen voor wat u gebruikt! Geen onzichtbare of onnodige kosten!

Betaal voor wat u gebruikt.

Beveiliging op aftstand

Prijs winnende beveiliging

Meest effectieve geavanceerde aanvalsbescherming
Meer volwassen technologieën en extra beschermingslagen helpen Bitdefender om meer geavanceerde bedreigingen te stoppen en consistent beter te presteren dan andere AV- en EDR-producten van de volgende generatie in real-world tests.

Minder risico op datalekken en minder onderzoeksinspanningen
De Bitdefender-aanpak maakt gebruik van uitgebreide risico’s, verharding en preventie om bedreigingen te stoppen voordat ze worden uitgevoerd, in tegenstelling tot EDR-eerste tools die afhankelijk zijn van incidentdetectie, nadat een inbreuk heeft plaatsgevonden.

Risicoanalyse en beheer van eindpunten
Dit geeft W.B. Technologie continu inzicht in de beveiligingsstatus van zijn/haar klanten en stelt hen in staat risico’s van verschillende bedrijven over een lange periode te vergelijken en verbeteringen te laten zien of de naleving van regelgeving te controleren aan de hand van systeembenchmarks.

Geavanceerde bedreigingspreventie

Bitdefender Managed Detection and Response voor W.B. Technologie combineert bekroonde detectie- en preventie-engines met een moderne 24×7 beveiligingsoperatie die bemand wordt door expertise van wereldklasse om hackers en kwaadwillende op te sporen, te identificeren en te blokkeren en verwijderen.

Beheerde detectie en respons voor W.B. Technologie heeft twee betrokkenheidsopties: deskundig advies en deskundige respons. Met de optie Expertadvies biedt het Bitdefender MDR-team monitoring en beveelt het acties aan die nodig zijn om aanvallen te stoppen of af te zwakken.

Met de Expert Response-optie zal het Bitdefender MDR-team ook realtime veranderingen in de omgeving van de klant beïnvloeden wanneer beveiligingsincidenten worden geïdentificeerd, op basis van een reeks vooraf goedgekeurde acties die zijn overeengekomen met de partner in kwestie.

Beveiligd door experts

Real-time monitoring

Besteed uw beveiliging uit.

"We blijven een Bitdefender-klant omdat we van het product genieten. Het product werkt. Het doet wat het moet doen en de ondersteuning is uitstekend. We hebben het opnieuw geëvalueerd en we zeiden nee, er is niets dat echt kan concurreren.”
Will McKillop
Directeur van Pinnacle Hospitality systems

Gewonnen prijzen

En nog veel meer...