Logo van White Birch Technologies
Afbeelding van Docker logo
White Birch Technologies - Diensten

Docker Hosting

Docker Overzicht


Docker is een platform waarmee ontwikkelaars eenvoudig applicaties in containers kunnen maken, implementeren en uitvoeren. Een container is een lichtgewicht, stand-alone uitvoerbaar pakket dat alles bevat wat een applicatie nodig heeft om te draaien, inclusief code, runtime, systeemtools, bibliotheken en instellingen.

Docker Hosting Kenmerken

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare Docker hosting oplossing? Onze Docker-hostingservices zitten boordevol functies waarmee u uw applicaties gemakkelijk kunt uitvoeren. Of je nu een ontwikkelaar bent die je code wil implementeren, of een bedrijf dat op zoek is naar een schaalbare hostingoptie, onze functies zijn ontworpen om je de flexibiliteit en controle te geven die je nodig hebt om je applicaties op topprestaties te laten draaien.

Snelheid

Onze Docker-hostingservices zijn geoptimaliseerd voor topprestaties, zodat uw applicaties soepel en snel werken. We gebruiken de nieuwste technologieën en best practices om snelle responstijden en lage latentie te bieden, zodat u uw klanten een geweldige gebruikerservaring kunt bieden.

Afbeelding van heiskranen

Schaalbaarheid

Onze Docker-hostingservices zijn gebouwd voor schaalbaarheid, zodat u eenvoudig kunt op- of afschalen wanneer uw behoeften veranderen. Of u nu te maken heeft met een plotselinge piek in het verkeer of moet afschalen voor onderhoud, ons platform maakt het gemakkelijk om uw resources on-demand aan te passen.

Beveiliging

We geven prioriteit aan beveiliging in onze Docker-hostingservices om uw applicaties en gegevens veilig te houden. Ons platform omvat firewalls, inbraakdetectie, encryptie en regelmatige updates om ervoor te zorgen dat uw applicaties altijd beschermd zijn.

Docker Applicaties

Wij leveren een aantal applicaties via Docker, hier zijn een aantal Docker applicaties die wij op dit moment ondersteunen.

Afbeelding NGINX logo
NGINX

NGINX is een krachtige webserver en reverse proxy, die vaak wordt gebruikt om veel verkeer en taakverdeling op websites met veel verkeer af te handelen.

Afbeelding Redis Logo
Redis

Redis is een open-source in-memory datastructuuropslag, gebruikt als database-, cache- en berichtenmakelaar, bekend om zijn snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Apache

Apache httpd is een open-source webserversoftware, bekend om zijn flexibiliteit en brede scala aan functies, vaak gebruikt om websites en webapplicaties te hosten.

MySQL

MySQL is een open-source relationeel databasebeheersysteem dat veel wordt gebruikt voor webapplicaties en datawarehousing en bekend staat om zijn betrouwbaarheid, robuustheid en gebruiksgemak.

Contact formulier

Veel gestelde vragen (FAQ)

Docker is een platform waarmee ontwikkelaars eenvoudig applicaties in containers kunnen maken, implementeren en uitvoeren. Containers zijn lichtgewicht, stand-alone uitvoerbare pakketten die alles bevatten wat een applicatie nodig heeft om te draaien, inclusief code, runtime, systeemtools, bibliotheken en instellingen.
Het gebruik van Docker voor hosting zorgt voor eenvoudige implementatie en schaalbaarheid van applicaties, evenals voor meer overdraagbaarheid en consistentie in verschillende omgevingen. Het zorgt ook voor een beter gebruik van bronnen en verhoogde beveiliging.

Onze Docker-hostingservices ondersteunen een breed scala aan applicaties, waaronder webapplicaties, databases en microservices. Voor nu bieden wij Docker containers aan voor NGINX, Apache2 httpd, WordPress, WooCommerce. In de toekomst willen wij ook andere applicaties aanbieden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een opmaat gemaakt oplossing.

U kunt zich aanmelden voor een van onze tariefplannen op onze website of contact met ons opnemen voor een oplossing op maat. Ons team helpt u graag bij het opzetten en implementeren van uw applicaties.

We bieden 8/5 technische ondersteuning voor al onze hostingdiensten, inclusief Docker-hosting. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met eventuele technische problemen of vragen die u heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om uitgebreidere technische ondersteuning te ontvangen tegen betaling.
Tab Item Content