Logo van White Birch Technologies

Over ons

behind the scenes

We Are Beyond

Wij zijn een jong en nieuwe bedrijf die in de lente van 2020 van start is gegaan. Opgericht door en afgestudeerde mbo ICT-student met een opkomende hbo-diploma.

W.B. Technologie richt zich op kwaliteit. Dit houdt in dat wij ook onze diensten en producten continue proberen te verbeteren, zonder de bestaande klant meer te laten betalen.

Verliefd op ICT

Ons team is vooral verliefd op de wereld van ICT. Wij blijven ons ook continue verbeteren en houden ons zelf op de hoogte met de nieuwste technieken.

Wij zijn bijvoorbeeld op dit moment druk bezig met het adopteren van nieuwe en innovatieve webhosting software en -platformen.

We stoppen voor niets

Wij zullen tot het einde gaan om u tevreden te maken en te houden. Wij stoppen voor niets en willen ten alle tijden alles met een glimlach, gebakje en een lekker bak koffie afsluiten!

We houden ervan om te ontdekken

Wij proberen ons continue te verbeteren door te verdiepen in nieuws, artikelen, wetenschappelijke onderzoeken en nog veel meer.

We doen het stap voor stap

Wij doen alles stap voor stap. Wij zullen u tijdens ons gezamelijk avontuur begeleiden. Wij zullen u ook leren onafhankelijk van ons te zijn zodat u zelf u bedrijf kan runnen.

We houden het simpel

Simpel, de nieuwe standaard tegenwoordig, daar houden wij ook van. Wij proberen al onze producten en diensten zo simpel mogelijk te houden voor onze klanten!

Less is More.

Jouw droom. Onze missie.

Wij geloven in hard werken en toewijding