Waarom reseller van hosting voordelig kan zijn voor bedrijven en bureaus

Foto van reseller hosting
In het verleden vertrouwden de bureaus alleen op hun kerndiensten. Maar in de competitieve wereld van vandaag is het essentieel geworden voor bedrijven om meerdere inkomstenstromen te hebben. Een van de beste extra inkomstenstromen is het doorverkopen van hosting. Het helpt je niet alleen om extra inkomsten te genereren, maar het heeft ook tal van andere voordelen, waarvan we de meeste in dit artikel zullen delen. Bovendien helpen we je bij het kiezen van de beste doorverkopende hosting.

Een korte introductie van het reseller hosting markt

Zoals de naam al aangeeft, kopen of verhuren bedrijven of bureaus in dit bedrijfsmodel bandbreedte en schijfruimte van een andere serviceprovider. Ze doen dit om de verworven diensten of de producten te verkopen aan een andere persoon of een derde partij. Reseller hosting is de meest economische webhostingmethode en wordt elke dag populairder. Met behulp van dit proces kunnen individuen en instanties een klein bedrijf opzetten en onderhouden. Bovendien kunnen ze ook extra inkomsten genereren. Reseller hosting stelt webontwikkelaars en ontwerpers in staat om webhostingdiensten aan te bieden aan lokale klanten. Zoals eerder vermeld, biedt dit bedrijf veel ongelooflijke voordelen. Laten we dus enkele voordelen bespreken van het reseller van hosting voor bedrijven en bureaus. Voordat we verder gaan met de voordelen, is het belangrijk om het verschil te begrijpen tussen reseller hosting en shared hosting. Lees hier meer over reseller hosting

VPS-hosting vs. Shared Hosting

Beide reseller methodes zien er in eerste instantie identiek uit, maar eigenlijk zijn ze anders. De belangrijkste reden die mensen in de war brengt, is het punt dat het allebei vrijwel hetzelfde is. Maar er is een enorm verschil in de verdeling van deze servers.

Bij reseller hosting hebben aanbieders een groot aantal enorme, waarmee zij veel diensten kunnen draaien. Deze worden dan aangeschaft door andere bedrijven of bureaus voor een goedkoop bedrag. Met shared hosting krijgen zij een gedeelte van een server. Dat betekent wel, dat elk individu gebruikt maakt van een gedeelde systeem. Dus in het geval van shared hosting delen bedrijven bronnen met meerdere gebruikers.

Bij VPS-hosting hosting schaft de klant hetzelfde product aan zoals bij shared hosting. Het grootte verschil is dat je dan te maken hebt met je eigen server. Je hoeft dus jouw product of dienst niet te delen met andere. De snelheid en betrouwbaarheid van diensten die draaien op VPS-hosting, zijn vele malen hoger (tot wel 10x).

Wij zijn van mening dat het basisconcept van shared hosting, VPS-hosting en reseller hosting nu duidelijk moeten zijn. Bekijk hier onze VPS-hosting oplossingen

Wat zijn de voordelen van reseller hosting voor bedrijven en agentschappen?

Het doorverkopen van zakelijke hosting heeft veel voordelen, dus laten we de belangrijkste bespreken.

Lagere initiële kosten

In dit bedrijfsmodel kunnen de bureaus veel middelen krijgen zonder al te veel druk op de portemonnee te leggen. Het is een goede optie voor kleine en middelgrote ondernemingen omdat er veel pakketten beschikbaar zijn.

Reseller hosting is de beste optie voor mensen die een nieuw bedrijf proberen te starten. Bedrijven hoeven geen apparatuur en infrastructuur aan te schaffen en in technologie te investeren om deze diensten aan hun lokale klanten aan te bieden.

U kunt de volgende software, services en systemen krijgen wanneer u reseller hosting van White Birch Technologies aanbiedt aan uw klanten.

Techstack van White Birch Technologies Infrastructuur

U hoeft niet te zoeken naar technische aspecten

IT-infrastructuur kan complex zijn en het leidt de focus van het bedrijf weg van de business. Daarom is de beste aanpak om reseller hosting te gebruiken en je te concentreren op eenvoudigere aspecten. De technische aspecten zoals beveiliging, connectiviteit en serverupdates kun je overlaten aan de hostingprovider. U kunt in de volgende afbeelding zien hoe complex een IT-structuur voor bedrijven kan zijn. Daarom is de beste optie voor de bedrijven om dit uit te besteden aan White Birch Technologies. Zo kunnen klanten zich focussen op hun business.

Afbeelding overzicht complexe ICT infrastructuur

Elk jaar worden er in Nederland veel nieuwe bedrijven gevormd. Zoals u kunt zien in de onderstaande statistieken. Het goede nieuws is dat bedrijven zich kunnen concentreren op hun zakelijke doelen en de complexe IT-infrastructuur kunnen overlaten aan White Birch Technologies.

Illustratie model starters in NL

Uitbreiding is eenvoudig

Soms hebben de personen en instanties websites met meerdere pagina’s. Als de website veel verkeer genereert, is reseller hosting de beste optie. Bovendien is deze service het beste voor bedrijven met meerdere websites omdat het ervoor zorgt dat ze meer schijfruimte krijgen en genieten van tal van andere functies.

Wanneer u naar een andere server moet verhuizen, hoeft u niets te doen omdat de hostingprovider dit voor u doet.

Geen technische expertise vereist

Veel mensen vinden dat het technische kennis vereist om servers en hosting te beheren. Ja, dat is waar, maar in het geval van reseller hosting heeft u geen technische expertise nodig. Een hostingbedrijf regelt alles. Dus als u een kort begrip heeft, kunt u uzelf aanmoedigen om dit bedrijf te starten.

Extra functies

Als u denkt dat reseller hosting en basishostingpakketten hetzelfde zijn, dan heeft u het mis. Bij reseller hosting krijgt u een breder scala aan functies. Het controlepaneel dat u bij deze hosting krijgt, is bijvoorbeeld veel effectiever dan het paneel dat u bij basishosting krijgt. Wat nog belangrijker is, White Birch Technologies biedt speciale functies zoals SSL-certificaten, back-up-, beveiliging- en e-mailoplossingen

Betere kansen op netwerkgroei

Bij reseller hosting krijgt u middelen van een grotere webhostingserviceprovider. Het betekent dat er een kans voor u is om uw netwerk te laten groeien en uw merkimago op te bouwen. Wanneer je deze dienst aan andere klanten aanbiedt, zullen ze geen idee hebben of je deze diensten van andere dienstverleners huurt of alle middelen zelf aanbiedt.

Inkomenskansen

Het is misschien wel het grootste voordeel van reseller hosting. U kunt extra winst behalen wanneer u extra functies zoals dedicated IP, SSL-certificaten en VPS-hosting kunt verkopen. Het goede nieuws is dat White Birch Technologies verschilt van de andere hostingproviders door VPS-hosting aan te bieden. Het is veel beter dan de shared hosting oplossingen die de andere hostingverkopers verkopen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het oplossen van problemen

Het laatste voordeel van het reseller hosting, is dat de aanbieder (in dit geval White Birch Technologies) de problemen van klanten zal oplossen. Aan de andere kant moet u alle problemen zelf oplossen wanneer u uw eigen hosting bedrijf runt. De moederserviceprovider lost alle technische problemen in de reseller hosting activiteiten op.

Welke bedrijven en agentschappen kunnen profiteren van reseller hosting?

Tegenwoordig kan bijna elk bedrijf met een digitale aanwezigheid profiteren van het doorverkopen van hosting, maar de volgende drie bedrijven kunnen het meeste profiteren van dit doorverkopende bedrijf.

Web ontwerpers

Voor webdesigners en bureaus is reseller hosting de beste optie. Web ontwerpers kunnen deze service gemakkelijk krijgen om de benodigde ruimte te krijgen voor de projecten van hun lokale klant. Bovendien zorgt deze service ervoor dat de server niet langzamer gaat werken als de site groter wordt en veel verkeer krijgt. Soms hebben de sites een hoog niveau van middelen nodig om het verkeer en complexe apps te beheren, dus VPS hosting is een goede keuze. Wat nog belangrijker is, is dat de resellers kunnen profiteren van de Cloud-opties die de hostingproviders bieden. Het zorgt ervoor dat de infrastructuur schaalbaar en flexibel is. De volgende afbeelding is een perfecte illustratie van cloud- en IT-connectiviteit.

Afbeelding van Cloud computing

Marketingbureaus

Reseller hosting kan marketingbureaus helpen om merken te promoten, campagnes te voeren en ruimte te verhuren voor kleine en middelgrote klanten. U kunt deze service aan uw klanten aanbieden en extra inkomsten genereren. In dit geval bent u verantwoordelijk wanneer er zich een probleem voordoet en moet u contact opnemen met uw moederbedrijf om het probleem op te lossen. In eenvoudige bewoordingen treedt u op als tussenpersoon. Maar dit bedrijf kan u helpen nieuwe hoogten te bereiken. Wat nog belangrijker is, is dat toegang tot wederverkoopactiviteiten relatief eenvoudig is dan bij andere online bedrijven.

Grafische ontwerpbureaus

Het derde bedrijf dat kan profiteren van reseller hosting is de individuele grafisch ontwerper of het grafisch ontwerpbureau. Het stelt hen in staat om hun zakelijke portfolio te vergroten. Bovendien helpt deze zakelijke optie u om concurrerend te blijven in de markt. Bovendien kunnen grafisch ontwerpers hun reputatie als leverancier vergroten. Wanneer u bezig bent met het sluiten van deals met klanten, zorgt White Birch Technologies ervoor dat alles soepel verloopt. De onderstaande afbeelding is daar een perfecte illustratie van.

Samenwerking met klanten afbeelding

Waarom moet u kiezen voor White Birch Technologies

Veel hostingproviders bieden hostingopties voor de reseller aan, maar helaas bieden de meeste goedkope shared hosting. Aan de andere kant biedt White Birch Technologies een toegewijde VPS-hostingarchitectuur voor websites en webshops. Dus, in plaats van een goedkope shared hosting te kopen, neem dan contact met ons op en koop reseller hosting met VPS-architectuur.

Conclusie

Na het lezen van de voordelen van het doorverkopen van hosting voor bedrijven en bureaus, is één ding zeker dat het een uitstekende keuze is voor ontwikkelaars en ontwerpers om reseller hosting te krijgen. Bovendien is het een goede optie voor bedrijven en bureaus om deze service te krijgen en door te verkopen aan hun klanten. Neem dus contact op met White Birch Technologies en start vandaag nog zonder na te denken uw hostingbedrijf door te verkopen.

Meld je nu aan voor reseller hosting

Lever het beste van het beste reselling hosting aan jouw klanten. Meld je vandaag aan voor een vrijblijvend gesprek bij White Birch Technologies waar wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Referenties

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn

Ontdek meer