Logo van White Birch Technologies

Reseller hosting voor uw bedrijf

Afbeelding vrouw werken ICT
Reseller hosting kan vele voordelen bieden aan uw bedrijf. De IT-wereld blijft groeien en het is tegenwoordig zelfs lastig voor een professionele ICT’er om alles bij te houden. Daarom willen wij de focus leggen op uw ICT-infrastructuur, zodat jij jezelf bezig kan houden met het groeien van jouw onderneming.

Wat is reseller hosting?

Reseller hosting is het aanschaffen van klaargemaakte ICT-diensten en -infrastructuur van een leverancier. De leverancier zorgt ervoor dat deze systemen voor uw klaarstaan om doorverkocht te worden naar jouw klanten. Hiermee kunnen wij u helpen met het groeien van uw bedrijf. Dat betekent dat u geen grootte bedragen hoeft te investeren in een ICT-infrastructuur en bekwame personeel. Je betaalt een vast maandelijks bedrag per systeem of dienst.


Meld je nu aan voor een vrijblijvend gesprek bij White Birch Technologies

Wat zijn de voordelen van reseller hosting?

Zoals wij in het vorige hoofdstuk hebben aangegeven, bedrijven hoeven door reseller hosting geen eigen ICT-infrastructuur op te richten. Hiermee bespaar je heel veel geld en hoef je ook geen ICT-werknemers aan te nemen.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en realiseren van complexe IT-systemen, zijn wij ook bereid om deze te blijven verbeteren. Wij zijn continue aan het onderzoeken wat beter kan binnen onze producten- en dienstenlijn, zodat jij en je klanten alleen maar kunnen profiteren.

Meer voordelen van reseller hosting voor jouw bedrijf

Waarom jij reseller hosting bij ons?

Vrijwel alle reseller hosting aanbieder in Nederland bieden shared hosting aan. Een gedeelde webhostingservice is een webhostingservice waarbij veel websites zich op één webserver bevinden die met internet is verbonden. Dit is over het algemeen de meest economische optie voor hosting, omdat de totale kosten van serveronderhoud over veel klanten worden verdeeld.

Hier staan wij dus niet voor! Elke klant van ons krijgt een toegewijd systeem. Dus stel voor dat jouw bedrijf een nieuwe klant binnenhaalt en wilt graag via jouw bedrijf een nieuwe website of webshop starten, dan wil je toch niet dat je je aangeschafte producten en/of diensten deelt met andere klanten bij ons?

Daarom hebben wij ervoor gekozen dat elke klant zijn eigen toegewijde systemen krijgt. Dit biedt ook vele voordelen voor alle partijen:

  • Toegewijde systeem is puur verantwoordelijk voor jouw applicaties. Dus sneller, efficiënter en effectievere dienstverlening.
  • Door snellere systemen scoren webapplicaties beter bij zoekmachines zoals Google. De SEO-score groeit en jouw klanten krijgen meer bezoekers en hopelijk ook meer conversies. (Wat zijn conversies?)
  • Systemen zijn onafhankelijk van elkaar, dus als één systeem uitvalt, dan heeft dat geen impact op andere systemen.
  • Webbezoekers ervaring is beter, door snel reagerende website of webshop op kabel, Wi-Fi of mobiele verbinding.

Meld je nu aan voor reseller hosting

Lever het beste van het beste reseller hosting aan jouw klanten. Meld je vandaag aan voor een vrijblijvend gesprek bij White Birch Technologies waar wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn

Ontdek meer

Security afbeelding voor omslagfoto
Nieuws

Log4j kwetsbaarheid gevonden in webserversoftware Apache

Er is een kwetsbaarheid gevonden in webserversoftware die ontwikkeld is voor Apache. Criminelen kunnen misbruik maken van de logging module, waarbij ze code kunnen injecteren en vervolgens een server kunnen overnemen.

Afbeelding die kantoorruimte met printer illustreert
Nieuws

Kwetsbaarheid in HP Printers.

Een groot aantal verschillende printers van het merk HP zijn deze week voorzien van een beveiligingsupdate. Cybercriminelen konden via een kwetsbaarheid bij HP printers misbruiken om deze over te nemen. Het was zelfs mogelijk voor criminelen om toegang te krijgen tot het geheugen van de printer. Hierin zijn belangrijke documentatie zoals identificatiebewijzen, bankafschriften en andere gevoelige persoonsgegevens opgeslagen.