Reseller hosting

Uw bedrijf, uw producten, wij regelen het!

Wij regelen alles voor uw op maat! Van zakelijk e-mail, websites, beveiliging en optimalisaite. Wij zorgen ervoor dat u kwalitatieve reseller hosting kan aanbieden aan uw klanten!

Reseller hosting aanbieden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Waarom reseller worden bij ons?

reseller hosting green energy

Groen

Onze leveranciers en wijzelf maken gebruik van producten en diensten die op een milieubewuste manier worden gerealiseerd.

Lees hier meer over.

reseller hosting wish list

Specifieke wensen

Wij realiseren ons reselling en hosting oplossingen altijd op maat. Het is belangrijk dat u precies krijgt wat u nodig heeft!

reseller hosting white lable

White-label reselling

Bij reselling is het belangrijk dat uw bedrijf voorop staat. Daarom worden hosting oplossingen gerealiseerd onder uw naam!

reseller hosting support

Ondersteuning

Wij zullen uw ondersteuning aanbieden bij onze reselling oplossingen. Samen staan we sterk!

reseller hosting storage

Geen shared-hosting

Wij leveren alleen maar dedicated hosting aan. Dit houdt in dat u geen systemen deelt met andere. Haal alles uit onze systemen.

reseller hosting performance

Optimalisatie

Wij zijn dagelijks bezig met het intern innoveren en verbeteren van onze reselling dienst. Waardoor uw klanten alleen maar kunnen profiteren.

reseller hosting GDPR

Privacy

Wij maken voorzichtige keuzes omtrent veiligheid en privacy van onze klanten en partners. Alle servers bevinden zich op Nederlandse grondgebied.

reseller hosting security

Veiligheid

Met onze partnerschap met Bitdefender is het mogelijk de beste veiligheid te garanderen met onze diensten en producten.

Verkoop onze systemen en producten, met jouw merk!

reseller hosting development

Bouw je eigen websites

Omdat wij voor de rest alles voor jou en jouw klanten regelen, kun jij vooral focussen op waar jij goed in bent!

reseller hosting sales

Bepaal zelf je prijzen

Wij hanteren een vaste prijs voor onze reseller hosting oplossingen. De verkoop prijzen is aan jou zelf! Bepaal zelf welk bedrag goed is voor jouw doelgroep.

reseller hosting teamwork

Lever kwaliteit

Omdat wij nauwkeurig systemen ontwerpen, realiseren en managen krijgt u ook het beste van het beste! Milieubewuste, toegewijde en krachtige systemen.

reseller hosting scalability

Groei samen

Bespaar meer tijd door reselling hosting te gebruiken. Hierdoor krijgt u meer tijd om conversies te garanderen en groeien we samen.

reseller hosting business

Voor alle soorten bedrijven

Als je nou een hosting, design, media of IT bedrijf hebt, reselling is voor veel takken relevant. Het is eenmaal makkelijk en betaalbaar voor iedereen.

Alsof wij er niet eens zijn.

Wij regelen de systemen, netwerk en domeinen voor u. Hierdoor heeft u meer vrijheid en materialen om te doen waar u echt goed in bent! Wij zorgen dat reselling makkelijk, flexibel en gebruiksvriendelijk is.

Reseller hosting agency

Bouw kracthige websites met WordPress

Met behulp van white-label reselling is het mogelijk voor ons systemen en netwerk oplossingen merkloos te realiseren voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u uw bedrijf groeien met sterke en robuuste producten/diensten. U klant zal niet eens merken dat wij er zijn!

Maak vandaag gebruik van onze diensten en groei uw bedrijf met geavanceerde oplossingen.

Groei uw ondereming met onze reseller hosting

WordPress

De meest gebruikte website software en dat is niet voor niets! Wij nemen jou mee in de wereld van WordPress en zorgen ervoor dat jouw webserver hiervoor optimaal is.

E-mail

Je krijgt bij jouw hostingpakket ook zakelijk e-mail. Zorg ervoor dat jouw klanten professioneel kunnen communiceren met hun klanten.

SSL

Natuurlijk regelen wij ook de beveiliging van jouw webserver. Alle bezoekers moeten veilig kunnen surfen op jouw website!

Snelheid

Door dedicated hosting maakt u direct contact met de server. Een server helemaal voor uw zelf en dat ga je merken qua snelheid!

Google Analytics

Om ervoor te zorgen dat u goed inzicht heeft hoe de prestaties van uw website zijn, helpen wij ook bij het analytische gedeelte.

FTP/SFTP

Maak gebruik van de FTP/SFTP protocol om makkelijk bestanden te managen met uw webserver(s)

Database

Toegang tot uw websites database om tabellen aan te maken, verwijderen of aanpassen.

Premium plugins

Wij leveren ook premium plugins met stevige kortingen. Hiermee kunt u geweldige websites of webshops mee bouwen!

Veelgestelde vragen

Hosting (ook bekend als websitehosting, webhosting en webhosting) is het onderbrengen, aanbieden en onderhouden van bestanden voor een of meer websites. Belangrijker dan de computerruimte die beschikbaar is voor websitebestanden is de snelle verbinding met internet en verwerken van gegevens.

Mensen kunnen dit ook thuis zelf doen, alleen moeten zij hier technisch ervaring in hebben. Het systeem waar de hosting op gerealiseerd moet worden moet 24/7 aan blijven en maatregelingen zoals beveiliging treffen.

White Birch Technologies is een klein bedrijf die zich vooral inzet op innovatie, verbetering en vernieuwing.

Wij zijn continue bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze producten en diensten zonder dat onze klanten er last van hebben.

Wij vinden het belangrijk dat onze aangeschafte producten en diensten niet meer moeten kosten, maar wel beter en beter moeten worden!

Ook houden wij onze concurrentie goed in de gaten qua snelheid, reactietijd, en betrouwbaarheid van systemen en diensten. Hiermee kunnen wij goed inschatten over wij goed presteren of niet en nemen daarop actie om de waarde van uw producten en diensten te waarborgen en verbeteren.

Een domein kopen is vrij makkelijk. U kunt overal een domein aanschaffen en is binnen een paar minuten geregeld.

Meestal regelen wij dit voor onze klanten, dus als u bij ons hosting of andere diensten nodig heeft, regelen wij vaak uw domein en het beveiligen ervan!

Wij zullen u hierbij assisteren. Bij het aanmaken en verwerken van uw gegevens zijn enige technische ervaring vereist.

Daardoor regelen wij van A tot Z de migratie van uw website of webshop op een veilige en betrouwbare manier.

Dat kan zeker!

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina om een gesprek in te plannen. Wij assisteren en helpen u graag om een oplossing op maat te realiseren.

Bij elke hosting, website en webshop oplossing leveren wij e-mail oplossingen.

Deze oplossingen zijn ook los te verkrijgen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij ontwerpen, bouwen, hosten en verbeteren ook websites en webshops.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als het uitkomt dat u zelf uw website wilt bouwen of u wilt alles zelf regelen?

Dat kan! Wij kunnen ook een websitebouwer voor u realiseren waar u uw eigen website of webshop kunt realiseren. Laat het technische gedeelte zoals beveiliging, efficentie en hosting maar aan ons over!

Daar zijn wij namelijk in gespecialiseerd!

reseller hosting artikelen

Aanmelden