Logo van White Birch Technologies

Hosting

Snel, betrouwbaar, effecient en effectiefe hosting

Wij zijn de mensen die u kunnen helpen met het realiseren van uw dromen!

reseller hosting green energy

Mileubewust

Onze systemen en diensten worden in Amsterdam gerealiseerd, bij een datacenter met 100% groene energie.

Mogelijkheden

Onze systemen en diensten worden in Amsterdam gerealiseerd, bij een datacenter met 100% groene energie.

Beveiligd

Onze systemen en diensten worden in Amsterdam gerealiseerd, bij een datacenter met 100% groene energie.

Razendsnel

Onze systemen en diensten worden in Amsterdam gerealiseerd, bij een datacenter met 100% groene energie.

Uw razendsnelle website

Wij zorgen ervoor dat uw website zo online is met alle functies die u nodig hebt. De uptime, ondersteuning en monitoring regelen wij wel!

Contact

Als eerst gaan we koffie drinken en gezellig babbelen over wat u als klant nodig heeft. Vervolgens stellen wij een advies op samen met een offerte.

Realisatie

Na het goedkeuren van de opdracht maken wij de systemen, software en processen gereed om uw diesnt en/of product te realiseren.

Aan de slag

Vervolgens leveren wij u de systemen en de benodigde materiaal om aan de slag te gaan! Uw super snelle en betrouwbare systemen zijn klaar om te gebruiken!

Wat maakt ons anders?

Met al heel wat ervaring binnen de ICT-wereld, focussen wij ons vooral op het succes en gebruiksvriendelijkheid van onze websites, webshops en webapplicaties. Van hobbyisten tot bedrijven, wij staan altijd voor u klaar.

Unieke servers

Bij W.B. Technologie willen wij graag de flexibiliteit hebben om snel om te kunnen schakelen om een klant behoefte te vervullen. Daarom ontwerpen en bouwen wij onze eigen servers en niet rechtstreeks van de plank.

Innovatie

Binnen de ICT-wereld moet ieder zich continue verbteren en vernieuwen. Daarom willen wij onze diensten en producten continue verbeteren, zodat u als klant alleen maar van kunt profiteren.

Gratis SSL

Bij elke website, webshop of webapplicatie wordt u door ons automatisch beschermd. Hierdoor worden gegevens en persoonlijkegegevens beveiligd over het internet verstuurd zodat u en uw klanten veilig zijn.

Altijd sneller garantie

Wij houden onze gerespecteerde lokale concurrentie nauw in het oog. Waardoor wij de “Altijd sneller garantie” kunnen aanbieden. Hierdoor betaald u als klant niet te veel en ontvangt u altijd de beste service.

Samenwerking

Wij werken ook samen met andere webhosting en webdesign bedrijven. Wij maken het mogelijk dat zij ook snelle en betrouwbare diensten kunnen realiseren.

Databeveiliging

Websites en WordPress applicaties staan boven aan de hackers lijst om aan persoonlijkgegevens te komen. Daarom nemen wij vanaf de hardware en netwerk laag maatregelingen dit tegen te gaan!

Standaard bij hostingpakket

Domein 1 jaar

Als het nou een .com, .nl of een andere domein is die u nodig heeft. Dit kunnen wij samen met u regelen van A tot Z.

SSL-certificaat

Iedere klant krijgt van ons gratis een beveiligings certificaat om zichzelf en zijn/haar klanten volgens te wet te beschermen.

Webstatistieken

Met behulp van analyitische software maken wij het mogelijk dat u vanuit uw telefoon, tablet of computer makkelijk uw website statistieken kunt bekijken!

E-mail

U krijgt natuurlijk ook e-mail bij uw hostingpakket, zodat u op een professionele wijze contact kunt houden met klanten en zakenpartners!

Waarom onze hosting?

Oplossing op maat

Bij White Birch Technologies bouwen wij alle servers en hostingservers zelf. Met behulp van DevOps, Virtualisatie en andere moderne technieken kunnen wij goedkope hosting oplossingen realiseren voor een eerlijke en goedkope prijs.

U kunt door onze systemen uw webapplicaties laten draaien op onze razendsnelle websites en webshops. Wij kopen/huren onze systemen niet bij resellers maar rechtstreeks vanuit de leverancier (Datacenter). Hierdoor krijgt u niet te maken met shared hosting maar met dedicated hosting voor een goedkope en eerlijke prijs.

Wij houden elke dag onze concurrentie in te gaten qua systeem reactietijd, snelheid en flexibiliteit. Op basis hiervan innoveren en verbeteren wij onze eigen systemen, software en processen. Hierdoor krijgt u meer uit uw aangeschafte producten en diensten voor geen extra cent!

Inbegrepen functies

Voordelige functies**

**Functies zijn op aanvraag beschikbaar. U krijgt een voordelige maandelijkse abonnement voor alle “Voordelige Functies”. Tot wel 60% besparing via White Birch Technologies tegenover het zelf aanschaffen van deze functies via een derde partij of leverancier.

Ontdek meer over hosting

Wat is hosting?

Als het nou een .com, .nl of een andere domein is die u nodig heeft. Dit kunnen wij samen met u regelen van A tot Z.

Wat voor hosting heb ik nodig?

U krijgt natuurlijk ook e-mail bij uw hostingpakket, zodat u op een professionele wijze contact kunt houden met klanten en zakenpartners!

Veelgestelde vragen

Hosting (ook bekend als websitehosting, webhosting en webhosting) is het onderbrengen, aanbieden en onderhouden van bestanden voor een of meer websites. Belangrijker dan de computerruimte die beschikbaar is voor websitebestanden is de snelle verbinding met internet en verwerken van gegevens.

Mensen kunnen dit ook thuis zelf doen, alleen moeten zij hier technisch ervaring in hebben. Het systeem waar de hosting op gerealiseerd moet worden moet 24/7 aan blijven en maatregelingen zoals beveiliging treffen.

White Birch Technologies is een klein bedrijf die zich vooral inzet op innovatie, verbetering en vernieuwing.

Wij zijn continue bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze producten en diensten zonder dat onze klanten er last van hebben.

Wij vinden het belangrijk dat onze aangeschafte producten en diensten niet meer moeten kosten, maar wel beter en beter moeten worden!

Ook houden wij onze concurrentie goed in de gaten qua snelheid, reactietijd, en betrouwbaarheid van systemen en diensten. Hiermee kunnen wij goed inschatten over wij goed presteren of niet en nemen daarop actie om de waarde van uw producten en diensten te waarborgen en verbeteren.

Een domein kopen is vrij makkelijk. U kunt overal een domein aanschaffen en is binnen een paar minuten geregeld.

Meestal regelen wij dit voor onze klanten, dus als u bij ons hosting of andere diensten nodig heeft, regelen wij vaak uw domein en het beveiligen ervan!

Wij zullen u hierbij assisteren. Bij het aanmaken en verwerken van uw gegevens zijn enige technische ervaring vereist.

Daardoor regelen wij van A tot Z de migratie van uw website of webshop op een veilige en betrouwbare manier.

Dat kan zeker!

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina om een gesprek in te plannen. Wij assisteren en helpen u graag om een oplossing op maat te realiseren.

Bij elke hosting, website en webshop oplossing leveren wij e-mail oplossingen.

Deze oplossingen zijn ook los te verkrijgen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij ontwerpen, bouwen, hosten en verbeteren ook websites en webshops.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als het uitkomt dat u zelf uw website wilt bouwen of u wilt alles zelf regelen?

Dat kan! Wij kunnen ook een websitebouwer voor u realiseren waar u uw eigen website of webshop kunt realiseren. Laat het technische gedeelte zoals beveiliging, efficentie en hosting maar aan ons over!

Daar zijn wij namelijk in gespecialiseerd!

Heeft u hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: +31 6 3447 7851

E-mail: [email protected]

Ondersteuning: [email protected]